ESPA

Developing KA220 projects with the participation of organisations dealing with inclusion in remote areas and/or local communities”, 24-27/05/2022, Protaras Cyprus

C.png

Τομείς ενδιαφέροντος:  Σχολική, Επαγγελματική, Ανώτατη Εκπαίδευση και Εκπαίδευση Ενηλίκων
Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής: 24-27 Μαΐου 2022, Πρωταράς, Κύπρος
Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 2

Το ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης της Κύπρου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Developing KA220 projects with the participation of organisations dealing with inclusion in remote areas and/or local communities”, το χρονικό διάστημα 24-27/05/2022, στον Πρωταρά της Κύπρου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτηση τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τα μεσάνυχτα της 6ης Μαρτίου 2022. Δηλώσεις ενδιαφέροντος που υποβάλλονται πέραν της συγκεκριμένης ώρας και μέρας θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.
Όλα τα πεδία της αίτησης και η Υπεύθυνη δήλωση (Declaration) θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα προκειμένου να ληφθεί υπόψη.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Protaras_Cyprus CALL».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-3726407 (κ. Τάσος Μπάρμπας) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss