ESPA

Erasmus Days 2019

Ενισχύοντας τον αντίκτυπο του Προγράμματος Erasmus+

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών/Εθνική Μονάδα Συντονισμού του προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού εορτασμού των “Erasmus Days 2019” («Ημέρες Erasmus 2019») στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2019, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φορείς στην Ελλάδα, που συμμετέχουν/έχουν συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Erasmus+, να αναρτήσουν στον σύνδεσμο www.erasmusdays.eu δράσεις με στόχο την προβολή του αντικτύπου του προγράμματος και την ανάδειξη των θετικών εμπειριών που αποκόμισαν.

Στο ίδιο πλαίσιο τα Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης της χώρας μπορούν ενδεικτικά να αναδείξουν τις Δραστηριότητες Jean Monnet στις οποίες έχουν συμμετάσχει με αφορμή και τη συμπλήρωση 30 χρόνων προώθησης της αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα στον τομέα των ευρωπαϊκών σπουδών παγκοσμίως (1989-2019).

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες για την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “Erasmus Days 2019” και τις δράσεις που υλοποιούνται σε κάθε συμμετέχουσα χώρα. Στην πλατφόρμα θα βρείτε επίσης οδηγίες για την ανάρτηση των εκδηλώσεών σας.

Προγραμματίστε και εσείς τη δική σας εκδήλωση και αναρτήστε την, ώστε να είναι ορατή στον πανευρωπαϊκό χάρτη εκδηλώσεων “Εrasmus Days 2019”!

Δείτε το εισαγωγικό video.

Για ιδέες αναφορικά με τις δράσεις που μπορείτε να υλοποιήσετε, παρακαλούμε δείτε τι έχουν προγραμματίσει οι άλλες χώρες.

Κατεβάστε το υλικό επικοινωνίας στα ελληνικά: (Web banner, Αυτοκόλλητο, Αφίσα, Κάρτα, Κεφαλίδα)

Διαβάστε την περσινή αναφορά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εδώ.

Και μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε το hashtag #ErasmusDays!

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss