Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ»

  • μέγεθος γραμματοσειράς Up μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς Down αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

KERAMEOS.png

Ανακοινώνεται Προσωρινός Πίνακας μη Επιλέξιμων Αιτήσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Υποτροφίες στη μνήμη Καθηγητή Κωνσταντίνου Δ. Κεραμέως» για μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Νομικής Επιστήμης.

Ο ανωτέρω Προσωρινός Πίνακας αφορά στο αποτέλεσμα του ελέγχου επιλεξιμότητας των αιτήσεων και έχει αναρτηθεί, ταξινομημένος, βάσει του αριθμού πρωτοκόλλου της αίτησης εκάστου/ης υποψηφίου/ας.

Ενστάσεις κατά του Προσωρινού Πίνακα Μη Επιλέξιμων Αιτήσεων μπορούν να ασκηθούν εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης. Οι ενστάσεις υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Διαγωνισμών του Ι.Κ.Υ. στο e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς και   στα τηλέφωνα 2103726-346, -395.  



Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ


Μιχαήλ Κουτσιλιέρης
Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ