ESPA

TCA SEMINAR “Quality education and wellbeing at school": towards a caring school” Study Visit in School Education Sector 13.06 - 16.06.2023, Poitiers, France

TCA16.png

Διοργάνωση
Εθνική Μονάδα της Γαλλίας (FR01)

Σε ποιον απευθύνεται
Συντονιστές/τριες Εκπαιδευτικού έργου, Διευθυντές/τριες σχολείων, καθώς και κυβερνητικό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να παρουσιάσουν ένα εργαλείο ή μια καλή πρακτική που αξιοποιούν/εφαρμόζουν στη χώρα τους και αφορά την ενίσχυση της ποιότητας στην εκπαίδευση και την ευημερία στο σχολείο.

Ποιον Τομέα και ποια δράση του προγράμματος Erasmus+ αφορά:
Αφορά τον Τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης, Βασική Δράση 1

Ποια προτεραιότητα του προγράμματος Erasmus+ αφορά:
Ένταξη και Πολυμορφία (2021-27)

Πότε και πού πραγματοποιείται
Πραγματοποιείται δια ζώσης στις 13– 16 Ιουνίου 2023, στο Πουατιέ, της Γαλλίας.

Γλώσσα εργασίας σεμιναρίου
Αγγλική γλώσσα

Αριθμός διαθέσιμων θέσεων για την Ελληνική Εθνική Μονάδα:
Δύο (2)

Πώς παίρνετε μέρος
Μπορείτε έως και  24 Απριλίου 2023 και ώρα 24:00 να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας ακολουθώντας τη διεύθυνση:  
https://salto-et.net/events/application/FR01_0422_THO_2023
Αιτήσεις που υποβάλλονται πέραν της συγκεκριμένης ώρας και μέρας θεωρούνται εκπρόθεσμες.

Ενημέρωση αποτελέσματος αξιολόγησης αιτήσεων
Όλοι όσοι υποβάλλουν αίτηση θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα για το αποτέλεσμα της αξιολόγησής της, σε εύλογο χρόνο πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Περισσότερες πληροφορίες
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών μπορείτε να ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση «TCA Call_France_Poitiers_June_2023». Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε με τον κ. Τάσο Μπάρμπα (TCA Officer) είτε τηλεφωνικά στο 2103726407 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνοντας μήνυμα στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss