e-Ενημερωτικό Δελτίο ΙΚΥ Τεύχος Νο.6 Ιανουάριος 2015

Αν δεν εμφανίζεται σωστά πατήστε εδώ για να το διαβάσετε στον browser.
mail top
iky7

e-Ενημερωτικό Δελτίο ΙΚΥ Τεύχος Νο.6 Ιανουάριος 2015

To IKY Εν Δράσει Από το 1951

Το ΙΚΥ είναι η πρώτη Υπηρεσία του στενού Δημόσιου Τομέα που πιστοποιήθηκε για την Αριστεία

efqm mailΜε τη βράβευση της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης EFQM "Recognized for Excellence in Europe" (Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία) και την Εθνική Πιστοποίηση της ΕΕΔΕ Αιέν Αριστεύειν τιμήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Το ΙΚΥ αλλάζει… σελίδα! Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του ΙΚΥ!

site mailΗ νέα ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών είναι γεγονός από τις 20 Δεκεμβρίου 2014. Ενσωματώνοντας κάθε σύγχρονη τεχνολογία και όντας φιλική προς τους χρήστες, προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις δράσεις και τα προγράμματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Πανηγυρική Έναρξη Προγράμματος υποτροφιών με ένταξη στην αγορά εργασίας "2+2" από το ΙΚΥ και την ΕΤΕ

iky ete mailΤη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εισαγωγική Ημερίδα για την έναρξη του πιο καινοτόμου προγράμματος υποτροφιών που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνική Ημέρα Βραβείων και Υποτροφιών: Το ΙΚΥ στηρίζει τους μαθητές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

imera vraveion mailΜε πρωτοβουλία της Προέδρου του ΔΣ του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, καθ. Έφης Κ. Μπάσδρα, το ΙΚΥ θέσπισε, από το 2013, την 27η Οκτωβρίου ως την «Ελληνική Ημέρα Βραβείων και Υποτροφιών».

Διαβάστε περισσότερα...

8/12/2014 Θεματική Εκδήλωση με θέμα "Ευκαιρίες για ανάπτυξη δεξιοτήτων στην Εκπαίδευση και την Κατάρτιση"

erasmus mailΤο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος ERASMUS+ στην Ελλάδα, πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Ευκαιρίες για την Ανάπτυξη δεξιοτήτων στην εκπαίδευση και κατάρτιση» στις 8 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα...

5/12/2014 Ημερίδα για τη Διεθνή Διάσταση του Erasmus+ στον Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης

erasmus mail2Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ στην Ελλάδα, διοργάνωσε στις 5 Δεκεμβρίου ημερίδα ενημέρωσης επικεντρωμένη στη διεθνή διάσταση του προγράμματος Erasmus+ στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Πάνω από 120 άτομα από το χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν.

Διαβάστε περισσότερα...

11/11/2014 Διημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+ στα Ιωάννινα

iwannina mailTo Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ στην Ελλάδα, διοργάνωσε Διημερίδα ενημέρωσης για το Erasmus+ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στα Ιωάννινα τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

24/10/2014 Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+ στην Αλεξανδρούπολη

alexandroupoli mailTo Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Διαχείρισης του Προγράμματος Erasmus+ στην Ελλάδα, διοργάνωσε Ημερίδα ενημέρωσης για το Erasmus+ με την συνεργασία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τα Europe Direct Ξάνθης και Κομοτηνής.

Διαβάστε περισσότερα...

11-13/9/2014 Το ΙΚΥ στο Youth on the Move στην Καλαμάτα

kalamata mailΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΙΚΥ στην εκδήλωση για την πρωτοβουλία Νεολαία σε Κίνηση (Youth on the Move), στην Καλαμάτα από τις 11 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2014. Το πρόγραμμα "Νεολαία σε κίνηση" (Youth on the Move) αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποσκοπεί στη βελτίωση της μόρφωσης και των προοπτικών εύρεσης απασχόλησης των νέων.

Διαβάστε περισσότερα...

30/10/2014 ΣΚΑΙ “Τώρα”, Έφη Μπάσδρα-Αναξαγόρας Φωτόπουλος

Capture basntraΗ Πρόεδρος του ΙΚΥ, Καθηγήτρια Έφη Μπάσδρα, μίλησε στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου "Τώρα" για τα νέα προγράμματα υποτροφιών του ΙΚΥ! Μαζί της ήταν και ο υπότροφος εσωτερικού του ΙΚΥ Αναξαγόρας Φωτόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...

Υποτροφίες του ΙΚΥ για διδακτορικές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας Ακαδημαϊκού Έτους 2015-2016

eui mailΑνακοινώθηκε η χορήγηση 7 θέσεων υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, για την πραγματοποίηση σπουδών διδακτορικού επιπέδου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το ΙΚΥ στηρίζει τους φοιτητές της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών που κατέλαβαν την τρίτη θέση στον κόσμο σε διεθνή διαγωνισμό

nomiki mailΤο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο χορηγικού προγράμματός του με την Εθνική Τράπεζα κάλυψε το σύνολο των εξόδων μετάβασης και διαμονής ομάδας προπτυχιακών φοιτητών της Νομικής του ΕΚΠΑ στις ΗΠΑ, για να λάβουν μέρος στον διεθνή πανεπιστημιακό διαγωνισμού εικονικής δίκης

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημερωτικές εκδόσεις ΙΚΥ - Erasmus+

ekdoseis mailΤο ΙΚΥ προχώρησε στην έκδοση δυο αναλυτικών οδηγών για τα προγράμματα που διαχειρίζεται. Σε αυτούς τους Οδηγούς μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα προγράμματα Υποτροφιών, Κληροδοτημάτων και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Διαβάστε περισσότερα...

16 Ελληνικοί φορείς πήραν χρηματοδότηση για τον Αθλητισμό στο πλαίσιο του Erasmus+

athlitismos mailΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για τον δεύτερο γύρο αιτήσεων στον τομέα του Αθλητισμού στο πλαίσιο του Erasmus+ για το 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Χάρτης Κινητικότητας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Erasmus+ (Erasmus+ VET-Mobility Charter)

vet mailΔημοσιεύθηκε η Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για την απονομή του Χάρτη Κινητικότητας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (VET Mobility Charter) για το 2015.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Το ΙΚΥ στα Social Media iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pngiky rss

mail bottom
Το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα αποστέλλεται από το ΙΚΥ αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και πληρoί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Οδηγία 2002/58/ΕΚ, όπως έχει ενσωματωθεί στο Ελληνικό Δίκαιο με τον N. 3471/2006).
Κάθε συλλογή και χρησιμοποίηση ηλεκτρονικών σας στοιχείων επικοινωνίας πραγματοποιείται αποκλειστικά για το σκοπό αποστολής παρόμοιων με το παρόν ηλεκτρονικών μηνυμάτων και είναι δυνατόν να ανακληθεί από εσάς ανά πάσα στιγμή πατώντας εδώ