Ενημερωτικό Δελτίο ΙΚΥ Τεύχος Νο.8 Μάιος 2015

Αν δεν εμφανίζεται σωστά πατήστε εδώ για να το διαβάσετε στον browser.
mail top
iky7

e-Ενημερωτικό Δελτίο ΙΚΥ Τεύχος Νο.8 Μάιος 2015

To IKY Εν Δράσει Από το 1951

shutterstock_206017417.jpg 


Διεθνές Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας για το πρόγραμμα υποτροφιών ΙΚΥ-ΕΤΕ «2+2»

 

Screenshot_1.jpg

Το διεθνές βραβείο επιχειρηματικής αριστείας «Global Business Excellence Awards in Outstanding HR Initiative» απέσπασε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας. Η ΕΤΕ βραβεύτηκε για το πρόγραμμα IKY-ETE «2+2» που υλοποίησε το 2014 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών στην σημαντική κατηγορία αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού «Outstanding HR Initiative».

Διαβάστε περισσότερα...

Συμπληρωματική προκήρυξη χορήγησης υποτροφιών στο πλαίσιο προγράμματος ΙΚΥ- ΕΟΧ, ακαδ. έτους 2014/2015

Screenshot_2.jpgΤο ΙΚΥ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Θαλάσσιων και Εσωτερικών Υδάτων» που χρηματοδοτείται κατά 85% από πόρους του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ 2009 - 2014) και κατά 15% από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, προκήρυξε Πρόγραμμα Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

 

Διαβάστε περισσότερα...

 Το ΙΚΥ στο 5ο Job Fair Athens !

Screenshot_545.jpg

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Job Fair Athens την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Το ΙΚΥ είχε την χαρά να μιλήσει με εκατοντάδες νέες και νέους τους οποίους ενημέρωσε για μια σειρά από επιλογές καθώς διαμορφώνουν την επαγγελματική τους πορεία.

 

 Διαβάστε περισσότερα...

Μη φορολόγηση υποτροφιών και οικονομικών ενισχύσεων που χορηγούνται από το ΙΚΥ

Screenshot_3541.jpgΣας ενημερώνουμε σχετικά με τη μη φορολόγηση των υποτροφιών και των οικονομικών ενισχύσεων που χορηγούνται από το ΙΚΥ στο πλαίσιο της λειτουργίας του καθώς και στο πλαίσιο λειτουργίας της Ελληνικής Εθνικής Μονάδας Συντονισμού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ για την Εκπαίδευση και την Κατάρτιση, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4172/2013 (ΦΕΚ Α 167/23.07.2013).

 

 Διαβάστε περισσότερα...

Τo School Education Gateway διαθέσιμο σε 23 γλώσσες!

Screenshot_3FRSF.jpg

Το School Education Gateway ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2015 και μέσα σε δυο μήνες κατάφερε να προσελκύσει περίπου 50.000 επισκέπτες. Η πλατφόρμα προσφέρει βοήθεια σε εκπαιδευτικούς αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους, να παραμείνουν ενήμεροι σε σχέση με Ευρωπαϊκές σχολικές δράσεις.

Διαβάστε περισσότερα...  

Το ΙΚΥ στο 6ο Φόρουμ Πανεπιστημίων και Επιχειρήσεων

shutterstock_205487311.jpg

Το Φόρουμ Πανεπιστημίων και Επιχειρήσεων διοργανώνεται από την Commission τα τελευταία 6 χρόνια και έχει ως σκοπό να φέρει σε επαφή εκπροσώπους Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, μεγάλων επιχειρήσεων, ΜΜΕ, σχετικών ευρωπαϊκών οργανισμών και ενώσεων καθώς και εθνικές, περιφερειακές και τοπικές αρχές εντός και εκτός Ευρώπης με στόχο τη σύνδεση των Πανεπιστημίων με τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα...

 

                              Το ΙΚΥ στα Social Media iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pngiky rss

mail bottom

Το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα αποστέλλεται από το ΙΚΥ αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και πληρoί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Οδηγία 2002/58/ΕΚ, όπως έχει ενσωματωθεί στο Ελληνικό Δίκαιο με τον N. 3471/2006).
Κάθε συλλογή και χρησιμοποίηση ηλεκτρονικών σας στοιχείων επικοινωνίας πραγματοποιείται αποκλειστικά για το σκοπό αποστολής παρόμοιων με το παρόν ηλεκτρονικών μηνυμάτων και είναι δυνατόν να ανακληθεί από εσάς ανά πάσα στιγμή πατώντας εδώ