Print this page

Erasmus+ International Mobility, Αποστόλου Σβετλάνα, Ρωσία

Erasmus+ International Credit Mobility, Αποστόλου Σβετλάνα,
Διοικητικός Υπάλληλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ονομάζομαι Αποστόλου Σβετλάνα και είμαι Διοικητικός Υπάλληλος του Κέντρου Υπολογιστών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ International Credit Mobility είχα την ευκαιρία στις αρχές Ιουνίου 2017 να επιμορφωθώ για μία εβδομάδα στο People’s Friendship University of Russia (PFUR) στη Μόσχα.

Γνώρισα από κοντά τις δομές αυτού του μεγάλου και σπουδαίου Πανεπιστημίου και είχα πολύ καλή συνεργασία με τους εκεί υπεύθυνους του Προγράμματος Erasmus. Στη συνάντηση που είχα με τη Διοίκηση του Institute of Space Technology παρουσίασα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ανταλλάξαμε ιδέες για συνεργασία στο μέλλον. Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν και η συνεργασία με τους συναδέλφους των μονάδων ΙΤ και Security Center του PFUR και η γνωριμία με τον τρόπο λειτουργίας των αντίστοιχων υπηρεσιών.

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Erasmus+ International Credit Mobility είναι μία ευκαιρία, που τη συνιστώ ανεπιφύλακτα και ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους - υπεύθυνους του Προγράμματος Erasmus+ για τη βοήθειά τους.