ESPA

Ορισμένα σφάλματα έχουν παρατηρηθεί στις αιτήσεις ΚΑ2 2016

Ορισμένα σφάλματα έχουν παρατηρηθεί στις αιτήσεις ΚΑ2 2016


- Σχετικά με τις LTT (Learning/Teaching/Training Activities) δραστηριότητες, καθώς κατά την διαδικασία υποβολής εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους της μορφής: "ERR-01 [xxxx]: Submission validation error. Please contact your National Agency's helpdesk." 

error1

 

Η λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα:

Πρώτη περίπτωση: αν ο αιτών λαμβάνει αυτό το μήνυμα σφάλματος υποβολής και δεν έχει δηλώσει καμία δραστηριότητα LTT, θα πρέπει:

  • Να ανοίξει την φόρμα.
  • Να αλλάξει την ερώτηση "Do you plan to include transnational learning, teaching or training activities in your project?" σε "Yes" και στην συνέχεια να επιλέξει το "No" (τα λανθασμένα δεδομένα του συστήματος επιδιoρθώνονται).

error2

  • Να γίνει επικύρωση και υποβολή.

Αυτό το λάθος έχει διορθωθεί από την έκδοση 3.07 και μετά για όλες τις αιτήσεις, με εξαίρεση τις αιτήσεις Στρατηγικές Συμπράξεις αποκλειστικά μεταξύ σχολείων (KA219 "Strategic Partnerships for Schools Only").

Νέα έκδοση 3.09

Δεύτερη περίπτωση: αν ο αιτών λαμβάνει αυτό το μήνυμα σφάλματος υποβολής και έχει 1 ή περισσότερες δραστηριότητες LTT, θα πρέπει:

  • Να αποθηκεύσει την φόρμα και να την κλείσει.
  • Να ανοίξει την φόρμα (χωρίς να γίνει καμία αλλαγή στην ερώτηση "Do you plan to include transnational learning, teaching or training activities in your project?").
  • Να γίνει επικύρωση και υποβολή.

 


- Στις αιτήσεις Στρατηγικές Συμπράξεις για τη Σχολική Εκπαίδευση (ΚΑ201 Schools Strategic Partnerships), στην περίπτωση που επιλεχθεί YES στην ερώτηση "Partnership with Regions", τότε αν έχουν δηλωθεί πάνω από τρεις οργανισμοί, δημιουργείται ένα πρόβλημα με τον προϋπολογισμό.
Το παραπάνω λάθος έχει λυθεί στην έκδοση 3.09.

 


Εάν μετά την εφαρμογή αυτών των λύσεων, ο αιτών εξακολουθεί να λαμβάνει το σφάλμα υποβολής, παρακαλούμε να στείλετε με e-mail την αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας ακριβώς το πρόβλημα που υπάρχει και το pic του οργανισμού σας.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss