Το να κάνει ένας φορέας ή οργανισμός αίτηση στο πλαίσιο του Erasmus+ κάποιες φορές μπορεί να φαίνεται δύσκολο ή απαιτητικό. Έτσι τώρα το ΙΚΥ

Το να κάνει ένας φορέας ή οργανισμός αίτηση στο πλαίσιο του Erasmus+ κάποιες φορές μπορεί να φαίνεται δύσκολο ή απαιτητικό. Έτσι τώρα το ΙΚΥ δημιούργησε έναν “δεκάλογο” που θα σας βοηθήσει να δείτε βήμα-βήμα τι χρειάζεται να κάνετε για να υποβάλλετε μια αίτηση για τις Βασικές Δράσεις 1 και 2 που διαχειρίζεται.  Για να υποβάλλει αίτηση ένας οργανισμός, θα πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα τα οποία εξηγούνται αναλυτικά για τη Βασική Δράση 1 εδώ και για τη Βασική Δράση 2 εδώ. 

Σχετικά με τις Κεντρικές Δράσεις, τις Δράσεις δηλαδή για τις οποίες οι αιτήσεις υποβάλλονται απευθείας στις Βρυξέλλες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε την Συμπληρωματική Ανακοίνωση της Εθνική Μονάδας για περισσότερες λεπτομέρειες πριν προχωρήσετε στην υποβολή.

Επίσης, καλό είναι να ελέγχετε τακτικά την ιστοσελίδα μας, τη σελίδα μας στο Facebook για ανακοινώσεις και υπενθυμίσεις των καταληκτικών προθεσμιών υποβολής αιτήσεων ή να εγγραφείτε στο newsletter μας, έτσι ώστε να λαμβάνετε πληροφορίες, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις και υπενθυμίσεις για τις καταληκτικές προθεσμίες. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για περαιτέρω βοήθεια.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο