Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΚΥ

Screenshot 267

Σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα και μετά την 1η Συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου για το 2023, πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2023 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΚΥ με τη συμμετοχή στελεχών και συνεργατών του Ιδρύματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, ο Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, κ. Παναγιώτης Πασσάς και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων κ. Βασιλική Μακρή.  

Απευθύνοντας χαιρετισμό, η Υπουργός, αφού ευχήθηκε για το νέο έτος, έδωσε θερμά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό έργο στους εργαζομένους και τα στελέχη του Οργανισμού, στη Γενική Διευθύντρια Μαρίζα Φουντοπούλου, σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στον Πρόεδρο Μιχαήλ Κουτσιλιέρη δηλώνοντας τη στήριξή της στο έργο τους.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του ΙΚΥ ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχονται καλή και δημιουργική χρονιά σε καθένα ξεχωριστά.