ESPA

25.1.2024 Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΚΥ


PITA.png

Με μεγάλη χαρά και θερμή ατμόσφαιρα, το ΙΚΥ πραγματοποίησε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024  την καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2024 με τη συμμετοχή στελεχών και συνεργατών του Ιδρύματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, ο Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, κ. Πασσάς Παναγιώτης και άλλα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης παρευρέθηκαν  o Ακόλουθος Επιστημονικής και Πανεπιστημιακής Συνεργασίας της Γαλλικής Πρεσβείας, Philippe Grieu, η Κατερίνα Σπυροπούλου, Αναπληρώτρια Ακόλουθος Επιστημονικής και Πανεπιστημιακής Συνεργασίας της Γαλλίας, ο κ. Λουκάς Ξενοφώντος Μορφωτικός Ακόλουθος της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα, ο κ. Σπύρος Χρυσανθόπουλος Πρόεδρος του ΕΟΠΠΕΠ και η κ. Γεωργία Ρεμπούτσικα,  Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΟΠΕΠ, η κ. Ρεγγίνα Φρέντζου Διευθύντρια DAAD στην Ελλάδα και η κ. Κατερίνα Φέγγαρου, Education Marketing Manager του Βρετανικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του ΙΚΥ ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχονται καλή και δημιουργική χρονιά σε καθένα ξεχωριστά.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss