Εκδήλωση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων, των Erasmus Days και της καμπάνιας Time to Move

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων, των Erasmus Days και της καμπάνιας Time to Move οι Εθνικές Μονάδες Συντονισμού Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), υπεύθυνες για την υλοποίηση του προγράμματος Erasmus+, διοργανώνουν κοινή εκδήλωση, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Στόχος εκδήλωσης

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε κλίμα εορταστικό, με στόχο οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα Erasmus+ και European Solidarity Corps να μάθουν για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που αυτά προσφέρουν.

Περιεχόμενο εκδήλωσης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα μιλήσουν πρώην συμμετέχοντες των Προγραμμάτων για την εμπειρία τους και τις δεξιότητες που απέκτησαν και ανέπτυξαν κατά τη συμμετοχή τους σε εγκεκριμένα σχέδια Erasmus+ και European Solidarity Corps. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών θα ακολουθήσουν τρία workshops, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν τα παρακάτω εργαστήρια:

1ο εργαστήριο για το Youthpass

2ο εργαστήριο για το Europass

3ο εργαστήριο για την Πρακτική Άσκηση

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Πού και πότε πραγματοποιείται

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και συγκεκριμένα στο  Συνεδριακό Κέντρο της Πανεπιστημιούπολης Άλσους Αιγάλεω (Συνεδριακό κέντρο Άλσους Αιγάλεω Αγ. Σπυρίδωνος, Αιγάλεω, 122 43, Αθήνα) την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 και ώρες 11:00-14:30.

Πώς παίρνετε μέρος

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής έως 10 Οκτωβρίου 2023 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε κάποιο από τα παραπάνω workshops, θα πρέπει να το δηλώσετε στο σχετικό πεδίο κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής. Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, θα λάβετε στο email σας τη σχετική πρόσκληση.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να γιορτάσουμε μαζί! Θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από τα Προγράμματα και μία μικρή έκπληξη θα σας περιμένει!

Μετάβαση στο περιεχόμενο