Το ΙΚΥ είναι η πρώτη Υπηρεσία του στενού Δημόσιου Τομέα που πιστοποιήθηκε για την Αριστεία

Με τη βράβευση της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης EFQM “Committed to Excellence” (Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία) και την Εθνική Πιστοποίηση της ΕΕΔΕ Αιέν Αριστεύειν τιμήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Το ΙΚΥ είναι η πρώτη Υπηρεσία του στενού Δημόσιου Τομέα που βραβεύεται με αυτή την πιστοποίηση.

Κάθε χρόνο οι σημαντικότεροι θεσμοί που επιβραβεύουν την Αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση, εκτός από την πολυπληθή ομάδα στελεχών του ΙΚΥ, συμμετείχαν περισσότερα από 500 ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας.

Αλλά επειδή χωρίς το ανθρώπινο δυναμικό δεν υπάρχει αριστεία είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε τα άτομα τα οποία δούλεψαν για την απόκτηση αυτής της πιστοποίησης. Ξεκινώντας από τους συντονιστές των τριών δράσεων βελτίωσης: Τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Διοίκησης και Οικονομικής Οργάνωσης Αθανασόπουλο Φώτη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Υποτροφιών Προπτυχιακών Σπουδών , Σαφαρίκα Δημήτριο και τη Διευθύντρια Ειδικών Προγραμμάτων και Διεθνών Υποτροφιών Νικητάκη Μαίρη. Επιπλέον, τα μέλη των επιμέρους ομάδων δράσης του ΙΚΥ: Τσαούση Ελευθερία, Βαγδούτης Κωνσταντίνος, Θεοδωροπούλου Ευανθία – Χριστίνα, Χαλκιά Τριανταφυλλιά, Τσελικάκη Παρασκευή, Αναστασιάδου Ελένη, Γαβριλάκη Ελευθερία, Μπικάκη Σταματίνα, Σωτηροπούλου Σταυρούλα, Γιάννου Αικατερίνη, Καμενοπούλου Τέρρυ, Ντρούτσα Ρένα, Ξαρχουλάκου Μαρία, Φραγκουλοπούλου Γιώρμαρη, Μαραγκός Δημήτρης, Κελεπούρη Μαρία και Παπασταματίου Φρόσω. 

Δείτε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου

Μια Δημόσια Υπηρεσία επιβραβεύεται για την Αριστεία της- sbc TV, 28/11/2014

Η αριστεία στην επιχειρηματικότητα επιβραβεύθηκε για ακόμη μία χρονιά μέσω του θεσμού Αριστεία 2014 που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Σε αυτή τη γιορτή της επιχειρηματικότητας, μεταξύ των ιδιωτικών εταιρειών διακρίθηκε το ΙΚΥ και οι άνθρωποί του για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να βελτιώσουν και να εξελίξουν την Υπηρεσία. Δείτε από το 3.31 και μετά τις δηλώσεις της Προέδρου του ΙΚΥ, Έφης Μπάσδρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο