Συγχαρητήρια εκδήλωση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών προς τιμήν υποτρόφων στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών Αριστείας ΙΚΥ-SIEMENS

image016 Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών πραγματοποίησε εκδήλωση την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 στα γραφεία του Ιδρύματος, στη Νέα Ιωνία, προς τιμήν των υποψηφίων  που ανακηρύχθηκαν υπότροφοι στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών Αριστείας ΙΚΥ- SIEMENS. Οι υποτροφίες αφορούν στις μεταπτυχιακές σπουδές πρώτου κύκλου (Μάστερ), εκπόνηση διδακτορικής διατριβής και μεταδιδακτορική έρευνα αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών πραγματοποίησε εκδήλωση την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 στα γραφεία του Ιδρύματος, στη Νέα Ιωνία, προς τιμήν των υποψηφίων  που ανακηρύχθηκαν υπότροφοι στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών Αριστείας ΙΚΥ- SIEMENS. Οι υποτροφίες αφορούν στις μεταπτυχιακές σπουδές πρώτου κύκλου (Μάστερ), εκπόνηση διδακτορικής διατριβής και μεταδιδακτορική έρευνα αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Τους υποτρόφους υποδέχτηκε η Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΚΥ Αναπλ. Καθηγήτρια Έφη Κ. Μπάσδρα, η οποία και τους ευχαρίστησε για την διαρκή υπηρέτηση της Αριστείας. «Είστε οι άριστοι, τους είπε, και γι΄ αυτό πρέπει να σας στηρίξουμε. Πρέπει να σας στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και για έναν επιπλέον λόγο: στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη χώρα μας, και ενώ όλοι σας μπορούσατε να έχετε βρει μια θέση σε ιδρύματα του εξωτερικού, εσείς μείνατε εδώ! Πρέπει λοιπόν να σταθούμε ακόμη πιο πολύ δίπλα σας! Το ΙΚΥ με ταχύτατες διαδικασίες όπως και εσείς διαπιστώσατε, προσπαθεί να διεκπεραιώσει αυτό το πρόγραμμα στηρίζοντας την έρευνα, την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες, το άριστο ερευνητικό δυναμικό της χώρας, ιδιαίτερα στο σημερινό άνυδρο ερευνητικό τοπίο. Να είστε βέβαιοι ότι το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τέμπο που ξεκίνησε»

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο