16/12/2013 – Ημερίδα με θέμα ‘Η δυναμική των δράσεων του τομεακού προγράμματος Comenius στην αντιμετώπιση του φαινομένου της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου’, ξενοδοχείο Αμαλία, Αθήνα

  COMENIUS_REGISTRATION_IKY.jpg

‘’Λυπούμαστε αλλά λόγω της ιδιαιτέρως αυξημένης συμμετοχής είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε τη δυνατότητα εγγραφής πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση’’.

 


 H Εθνική Μονάδα για το πρόγραμμα Δια βίου Μάθηση, τομεακό πρόγραμμα Comenius διοργανώνει σεμινάριο με θέμα « Η δυναμική των δράσεων του τομεακού προγράμματος Comenius στην αντιμετώπιση του φαινομένου της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 16 Δεκεμβρίου 2013 (ξενοδοχείο «Αμαλία», λεωφ. Αμαλίας 10, Σύνταγμα)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για τους συμμετέχοντες εκτός Αττικής η Εθνική Μονάδα θα καλύψει το κόστος μετάβασης και επιστροφής. Διευκρινίζεται ότι από κάθε σχολείο μπορεί να συμμετάσχει ένας εκπαιδευτικός.

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν σύντομα.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής εώς τις 5/12/2013

 *Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο απαιτείται συμπλήρωση της – ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής

 *Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας


 Περίγραμμα Σεμιναρίου


Ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής


 Πρόγραμμα Σεμιναρίου


czxcom_xaa.jpg

  *Πληροφορίες spoulidaki@iky.gr  
Μετάβαση στο περιεχόμενο