TCA SEMINAR:
«Enriching Daily Practice through integrating Erasmus+ Lessons Learned»
6-9 Οκτωβρίου 2026
Βουδαπέστη της Ουγγαρίας
Διοργάνωση
Η Εθνική Μονάδα της Ουγγαρίας (ΗU01) διοργανώνει το ανωτέρω σεμινάριο το χρονικό διάστημα 6-9 Oκτωβρίου 2026, στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.
Σε ποιον απευθύνεται;
Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε εκπροσώπους φορέων με εμπειρία στην υλοποίηση έργων ένταξης και ποικιλομορφίας στους τομείς της Σχολικής Εκπαίδευσης (SE), της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (VET), της Ανώτατης Εκπαίδευσης (HE) και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων (AE). Ειδικότερα σε δικαιούχους των δράσεων Συμπράξεων Συνεργασίας και Μαθησιακής Κινητικότητας (ΚΑ1 και ΚΑ2) του προγράμματος Erasmus+.
Ποιους Τομείς και ποιες δράσεις του προγράμματος Erasmus+ αφορά;
Αφορά τον τομέα: της Σχολικής Εκπαίδευσης (SE), της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (VET), της Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΑΕ) και της Ανώτατης Εκπαίδευσης (HE).
Ποια προτεραιότητα του προγράμματος Erasmus+ αφορά;
Ένταξη και πολυμορφία (2021-27).
Γλώσσα εργασίας σεμιναρίου:
Αγγλική, σε ικανοποιητικό επίπεδο Β2 και προτιμητέο σε προχωρημένο/ άριστο επίπεδο C1/C2 (μπορεί να ζητηθούν από το ΙΚΥ/ΕΜ επίσημα έγγραφα που να πιστοποιούν τις γνώσεις που δηλώνονται).
Αριθμός διαθέσιμων θέσεων για την Ελληνική Εθνική Μονάδα:
Μια (1)
Πώς μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής για αξιολόγηση;
Μπορείτε έως και 18 Μάϊου 2026 και ώρα 24:00 να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας ακολουθώντας τη διεύθυνση:
https://forms.gle/Hkn8mqosUodT9qyZA
Αιτήσεις που υποβάλλονται πέραν της συγκεκριμένης ώρας και μέρας θεωρούνται εκπρόθεσμες, ανεξάρτητα αν η πλατφόρμα των αιτήσεων συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις.
Περισσότερες πληροφορίες
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών μπορείτε να ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση. Για περισσότερες πληροφορίες που δεν περιλαμβάνονται στην πρόσκληση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 210-3726355 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο tca@iky.gr.
Ενημέρωση αποτελέσματος αξιολόγησης αιτήσεων
Όλοι όσοι υποβάλλουν αίτηση θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα για το αποτέλεσμα της αξιολόγησής της, σε εύλογο χρόνο πριν την έναρξη του σεμιναρίου.


