Δημοσίευση προκήρυξης εις μνήμην Μαρίας Ζαούση

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκηρύσσει έξι (6) υποτροφίες για σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου και εκπόνηση διδακτορικής έρευνας εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό, στον τομέα της Ψυχιατρικής Επιστήμης κατά το ακαδ. έτος 2024-2025, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «εις μνήμην Μαρίας Ζαούση», οι οποίες κατανέμονται ως εξής και έχουν την αντιστοίχως αναφερόμενη διάρκεια :

Επίπεδο

Θέσεις

Έναρξη σπουδών/έρευνας

Διάρκεια υποτροφίας

Σπουδές Μεταπτυχιακού Επιπέδου

Δύο (2)

01.09.2024

24 διαδοχικοί μήνες

Σπουδές Διδακτορικής Έρευνας

Τέσσερις (4)

01.09.2024

36 διαδοχικοί μήνες

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πτυχιούχοι Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με βαθμό τουλάχιστον Λίαν Καλώς οι οποίοι πληρούν σωρευτικά τις γενικές και ανά επίπεδο σπουδών προϋποθέσεις της προκήρυξης.

H προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 22/05/2024.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, καθώς και η αίτηση υποψηφιότητας διατίθενται στο  διαδικτυακό τόπο του ΙΚΥ www.iky.gr

Πληροφορίες παρέχονται  στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ

Μιχαήλ Κουτσιλιέρης

Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.