Υποτροφίες Ξένων Υπηκόων - Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμός

grenke.jpg

Για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, δεν έχει προκηρυχθεί νέο πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ξένους υπηκόους, κατόχους πτυχίου ξένου Πανεπιστημίου, που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι 8 μήνες (Οκτώβριος - Μάιος εκάστου έτους) και υλοποιείται σε ένα από τα κρατικά Πανεπιστήμια της Ελλάδας. Αφορά όλα τα επίπεδα γνώσης της νέας ελληνικής γλώσσας.

Ο κύκλος μαθημάτων περιλαμβάνει, επίσης, πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε περιοχές της Ελλάδας ιστορικού ενδιαφέροντος.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών χορηγείται σχετικό πιστοποιητικό.

Πληροφορίες:
Άννα Καρακατσάνη (210 3726331, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Παναγιώτα Σαραντάκου (210 3726338, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss