Πείτε μας τη γνώμη σας για το ΙΚΥ

prokirikseis logoΜε τα σχόλια σας γινόμαστε καλύτεροι!

Αγαπητοί Υπότροφοι, Συνεργάτες, Φίλες και Φίλοι του ΙΚΥ,

Στην προσπάθεια βελτίωσης και διάχυσης των υπηρεσιών μας σε όλους τους ενδιαφερομένους θέλουμε να σας παρακινήσουμε να λάβετε μέρος στην παρακάτω Έρευνα Ικανοποίησης.

Η έρευνα αυτή πραγματοποιείται με στόχο να επεκτείνουμε το εύρος των δράσεων μας και να γίνουμε καλύτεροι στη συνεργασία μας μαζί σας, να εξελιχθούμε και να σχεδιάσουμε νέες πολύπλευρες δραστηριότητες για τους δικαιούχους μας. Για το λόγο αυτό μη διστάσετε να καταθέσετε τα σχόλια, την κριτική σας και πιθανές προτάσεις για βελτίωση του Ιδρύματος και των Υπηρεσιών μας. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να απαντήσουμε σε κάθε ένα χωριστά!

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε πραγματοποιήσει προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην έρευνα όπως τη δημιουργία άμεσου κόμβου επικοινωνίας με τις Πανεπιστημιακές Αρχές Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με σκοπό τη συστηματική ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων (φοιτητών, ερευνητών, μελών ΔΕΠ και διοικητικού προσωπικού) για τις δράσεις και τα προγράμματά μας. Επιπλέον, βάσει των παρατηρήσεών σας παρέχουμε ως Ίδρυμα αναλυτικότερη και επαρκή πληροφόρηση ώστε να διευκολύνουμε την ενημέρωση και συμμετοχή σας στα προγράμματά του ΙΚΥ και προχωρούμε!

Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας ενσωματώνονται ήδη στις πρακτικές μας και σκοπός μας δεν είναι να σταματήσουμε εδώ. Σε διάστημα λίγων μηνών η έρευνα αυτή θα επαναληφθεί με σκοπό να συγκρίνουμε τα αποτελέσματά μας.
Συνεπώς, όσοι περισσότεροι λάβουν μέρος στην έρευνα αυτή με την εποικοδομητική τους κριτική θα γίνουν αρωγοί της προσπάθειας του ΙΚΥ για βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών του!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss