ESPA

Μεταδιδακτορικές Υποτροφίες Ι.Κ.Υ. στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας

 

EUI_full_logo_2021.png

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας (Ε.Π.Ι. Φλωρεντίας, European University Institute, www.eui.eu) είναι ένα ομοταγές προς τα ελληνικά Α.Ε.Ι. διεθνούς φήμης και αναγνώρισης ακαδημαϊκό κέντρο σπουδών και έρευνας σε θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Το ελληνικό κράτος, ως κράτος μέλος τού Ε.Π.Ι. σύμφωνα με την ιδρυτική συνθήκη τού Ε.Π.Ι. (άρθρο 17 του Ν. 1628/1986), χορηγεί, δυνάμει τού άρθρου 2 του Ν. 1698/1987 και στο πλαίσιο των διαθεσίμων πιστώσεων, υποτροφίες σε Έλληνες ερευνητές εισαχθέντων στα προγράμματα του Ε.Π.Ι. Στο πλαίσιο αυτό, το Ι.Κ.Υ. ως Εθνικός Φορέας Υποτροφιών υλοποιεί δύο (2) προγράμματα υποτροφιών –α) διδακτορικών σπουδών, και β) μεταδιδακτορικής έρευνας και κατάρτισης, στους τομείς που αντιστοιχούν στα τέσσερα τμήματα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας (Ιστορίας και Πολιτισμού, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Νομικών Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών).

separator.png

 

Νέα Ιωνία, 18 Ιουλίου 2022

Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών Ι.Κ.Υ. με ονομασία «Hellenic Ministry of Education and Religious Affairs - Max Weber Scholarships»

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 18 Οκτωβρίου 2022

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Έλληνες νέους μεταδιδάκτορες ερευνητές, οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα μεταδιδακτορικής έρευνας και κατάρτισης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Φλωρεντίας (European University Institute) με ονομασία «Max Weber Postdoctoral Programme», για την πραγματοποίηση μεταδιδακτορικής έρευνας και κατάρτισης σε ένα από τους παρακάτω επιστημονικούς τομείς:

1.      Ιστορίας και Πολιτισμού
2.      Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών
3.      Νομικών Επιστημών
4.      Οικονομικών Επιστημών

Για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα χορηγηθεί μία (1) υποτροφία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως και την 18η Οκτωβρίου 2022 να υποβάλουν σχετική αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή στο Ε.Π.Ι. Φλωρεντίας,  στον υπερσύνδεσμο
https://www.eui.eu/apply?id=max-weber-fellowships&subpage=informationForApplicants
και, εν συνεχεία, να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή στο Ι.Κ.Υ. όσα αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση, το αργότερο έως τις 31 Οκτωβρίου 2022.
Για την υποβολή υποψηφιότητας, διαβάστε προσεκτικά το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων ακαδημαϊκού έτους 2023 -2024, το οποίο παρατίθεται κάτωθι.

Πληροφορίες: 210 3726328, 210 3726330, 210 3726370, 210 3726325, και στο e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss