ESPA

Teacher Academy-Διαδικτυακό πρόγραμμα επιμόρφωσης με τίτλο «Σχολικός Εκφοβισμός-ΟΧΙ στην τάξη μου! »

Ο εκφοβισμός είναι χρόνιο φαινόμενο που επηρεάζει αρνητικά τη μάθηση και την ευημερία των μαθητών, ενώ τα τεχνολογικά επιτεύγματα δημιουργούν το περιθώριο εμφάνισης νέων μορφών παρενόχλησης. Ο νέος κύκλος μαθημάτων “Bullying – Not in my class!” βοηθάει να γνωρίσουμε καλύτερα τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και διαδικτυακού εκφοβισμού και εξοπλίζει τους συμμετέχοντες έτσι ώστε να μπορούν να λαμβάνουν μέτρα για την πρόληψη και την καταπολέμηση του εκφοβισμού στην τάξη και στο σχολείο.

Ο κύκλος μαθημάτων παρουσιάζει και πραγματεύεται τα βασικά συστατικά για ένα ασφαλές περιβάλλον μάθησης. Σας βοηθάει να αναγνωρίζετε τους θύτες, τους παρατηρητές και τα θύματα και να αναπτύξετε θετικές διαπροσωπικές δεξιότητες στην τάξη και το σχολείο σας. Ειδική μνεία γίνεται σε νέες μορφές εκφοβισμού, όπου συνήθως θύματα και θύτες περνούν απαρατήρητοι από τους εκπαιδευτικούς.

Πάρτε μέρος στον κύκλο μαθημάτων, ο οποίος ξεκινάει στις 25 Μαρτίου 2019, για να ανακαλύψετε πόρους, να καλλιεργήσετε τις δεξιότητές σας και να ανταλλάξετε εμπειρίες για την καταπολέμηση του εκφοβισμού. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας τώρα!

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το διαδικτυακό πρόγραμμα επιμόρφωσης μπορείτε να δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss