ESPA

Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2019: Προγραμματισμός Ημερίδων Ενημέρωσης

Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/IKY, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δικαιούχων των δύο Βασικών Δράσεων  ΚΑ1 και ΚΑ2 όλων των Τομέων, έχει προγραμματίσει μέχρι το τέλος του 2019 μια σειρά Ημερίδων σε όλη την Ελλάδα. Στόχος των Ημερίδων είναι η τεχνική υποστήριξη των δικαιούχων κατά την υλοποίηση των σχεδίων τους, αλλά και η ενημέρωση νέων αιτούντων ενόψει της προσεχούς πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων Erasmus+ 2020 για τους Τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Συγκεκριμένα, για τους νέους δικαιούχους (2019) των σχεδίων της Βασικής Δράσης 2 του Τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης (Σχολικές Συμπράξεις) διοργανώνονται Τεχνικές Ημερίδες Ενημέρωσης στην Αθήνα (1/11/2019), στη Θεσσαλονίκη (8/11/2019) και στην Κρήτη (15/11/2019), οι οποίες απευθύνονται αποκλειστικά σε όσους έχουν εγκεκριμένα σχέδια, ενώ οι συμμετέχοντες ειδοποιούνται για τη δήλωση συμμετοχής τους από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/IKY.

Για τους νέους αιτούντες, έχει ήδη ανακοινωθεί η Ημερίδα Ενημέρωσης (Info Day) στην Καστοριά, η οποία είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό, αλλά προϋποθέτει την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής εδώ. Μέσα στον Δεκέμβριο του 2019 προγραμματίζεται ακόμη μια Ημερίδα Ενημέρωσης (Info Day) στη Λακωνία, σε ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss