ESPA

Eκδήλωση εορτασμού ΙΚΥ-ΙΝΕΔΙΒΙΜ για τις ημέρες Erasmus και το Ευρωπαϊκό έτος Δεξιοτήτων 2023

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων, των Ημερών Erasmus 2023 και της καμπάνιας Time to Move οι Εθνικές Μονάδες Συντονισμού  Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), υπεύθυνες για την υλοποίηση του προγράμματος Erasmus+ στην Ελλάδα, πραγματοποίησαν κοινή εκδήλωση εορτασμού την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, η οποία φιλοξενήθηκε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν  πρώην συμμετέχοντες των προγραμμάτων Erasmus+ και του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και στη συνέχεια  παρακολουθήσαν εργαστήρια για το Europass, το Youthpass και την πρακτική άσκηση φοιτητών Erasmus+.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά φοιτητές μέλη της ορχήστρας του ΠΑΔΑ και τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΙΚΥ, ομ. Καθ. κ. Μιχαήλ Κουτσιλιέρης, ο Αντιπρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Αναστάσιος Μανδραπήλιας, ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ κ. Παναγιώτης Καλδής και ο Αντιπρύτανης Διεθνοποίησης και Εξωστρέφειας κ. Θεόδωρος Ξάνθος.

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss