ESPA

«Partnerships for Cooperation – Primary Schools from Rural Areas. How to plan an excellent project for primary schools located in rural or remote areas» 24-28 Απριλίου 2024, στη Βαρσοβία της Πολωνίας

Screenshot 1113

Διοργάνωση

Το Ίδρυμα για την Ανάπτυξη του Εκπαιδευτικού Συστήματος της Πολωνίας (PL01) διοργανώνει το ανωτέρω σεμινάριο το χρονικό διάστημα 24-28 Απριλίου 2024, στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Σε ποιον απευθύνεται

Η επίσκεψη μελέτης στοχεύει σε διευθυντές/ντριες και δασκάλους/ες Δημοτικών Σχολείων που ενδιαφέρονται για την υλοποίηση έργων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, ειδικά στη Βασική Δράση 2, στοχεύοντας στη οριζόντια προτεραιότητα των πράσινων πρακτικών. Για τη συμμετοχή στο εν λόγω TCA απαιτείται η ικανότητα εργασίας στα αγγλικά ώστε να είναι ενεργή η συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων.

Ποιους Τομείς και ποιες δράσεις του προγράμματος Erasmus+ αφορά:

Αφορά τον Τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης (SCH)

Ποια προτεραιότητα του προγράμματος Erasmus+ αφορά:

Ένταξη και Ποικιλομορφία (2021-27)

Πότε και πού πραγματοποιείται

Πραγματοποιείται δια ζώσης 24-28 Απριλίου 2024, στη Βαρσοβία της Πολωνίας

Γλώσσα εργασίας σεμιναρίου

Αγγλική γλώσσα

Αριθμός διαθέσιμων θέσεων για την Ελληνική Εθνική Μονάδα

Τρεις (3)

Πώς μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής για αξιολόγηση

Μπορείτε έως και 4 Μαρτίου 2024 και ώρα 24:00 να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας ακολουθώντας τη διεύθυνση: Events | SALTO (salto-et.net) Αιτήσεις που υποβάλλονται πέραν της συγκεκριμένης ώρας και μέρας θεωρούνται εκπρόθεσμες, ανεξάρτητα αν η πλατφόρμα των αιτήσεων συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το TCA και την κάλυψη των δαπανών μπορείτε να ανατρέξετε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε με το 210-3726427 (Γιώρμαρη Φραγκουλοπούλου) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ενημέρωση αποτελέσματος αξιολόγησης αιτήσεων

Όλοι όσοι υποβάλλουν αίτηση θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα για το αποτέλεσμα της αξιολόγησής της, σε εύλογο χρόνο πριν την έναρξη του σεμιναρίου

 

 iky-facebooktwitter icongplusnk.jpgiky-youtubelinkediniky.pnginstagram-iky.pngiky rss